YOOtheme

Pedagog - Godziny pracy

Poniedziałek

10.00-16.00

Wtorek

9.00-12.30

Środa

10.00-12.35

13.40– 14.20

Czwartek

8.55 – 14.30

Piątek

8.55-12.35

Lekcje trwają:

lekcja 1 -  8.00-8.45
lekcja 2 -  8.55-9.40
lekcja 3 -  9.55-10.40
lekcja 4 -  10.50-11.35
lekcja 5 -  11.50-12.35
lekcja 6 -  12.50-13.35
lekcja 7 -  13.45-14.30
lekcja 8 -  14.40-15.25

OPŁATA ZA OBIADY

MARZEC 2019

Uczniowie – 70,00 zł

Płatność do 15 marca

konto: 20 8961 0002 2002 0000 0107 0002

Jadłospis

Data

Obiad

11-03-2019

Krupnik, chleb, budyń z jabłkami, mandarynka

Alergeny: 1, 2, 6, 8

12-03-2019

Pulpety w sosie koperkowym, ziemniaki, buraczki, kompot wieloowocowy, jabłko

Alergeny: 1,2, 6

13-03-2019

Kąski z kurczaka z warzywami, ziemniaki, kompot wieloowocowy, jabłko

Alergeny: 1,2, 6

14-03-2019

Filet z morszczuka, ziemniaki, surówka z kapusty kiszonej, kompot wieloowocowy, banany

Alergeny: 1,2, 6, 8

15-03-2019

Zupa pomidorowa z ryżem, chleb, deser Zuzia, pomarańcza

Alergeny: 1, 2, 6, 8

18-03-2019

 

Zupa ogórkowa, chleb, serek wanilia, banan

Alergeny: 1, 2, 6, 8

19-03-2019

 

Rumsztyk z cebulką, surówka z kapusty pekińskiej, kompot wieloowocowy

Alergeny: 1, 2, 6, 8

20-03-2019

 

Grochówka z kiełbasą, chleb, drożdżówka z serem, jabłko

Alergeny: 1,2, 6, 8

21-03-2019

 

Filet z kurczaka, ryż, sos śmietanowy, groszek z marchewką, kompot wieloowocowy, mandarynki

Alergeny: 1,2, 6

22-03-2019

 

Kotlet rybny, ziemniaki, surówka z białej kapusty, kompot wieloowocowy, jabłko

Alergeny: 1, 2, 3, 6

 

Biezdrowo, dnia 08-03-2019

Sporządził: Gabriela Kabacińska

SUBSTANCJE LUB PRODUKTY POWODUJĄCE ALERGIE LUB REAKCJE NIETOLERANCJI

1. Zboża zawierające gluten, tj. pszenica, żyto, jęczmień, owies, orkisz, kamut lub ich

odmiany hybrydowe, a także produkty pochodne

2. Jaja i produkty pochodne

3. Ryby i produkty pochodne

4. Orzeszki ziemne ( arachidowe ) i produkty pochodne

5. Soja i produkty pochodne

6. Mleko i produkty pochodne ( łącznie z laktozą )

7. Orzechy, tj. migdały, orzechy laskowe, orzechy włoskie, orzechy nerkowca, orzeszki

pekan, orzechy brazylijskie, pistacje/ orzechy pistacjowe, orzechy makadamia lub orzechy

Oueensland, a także produkty pochodne

8. Seler i produkty pochodne

9. Gorczyca i produkty pochodne

10. Nasiona sezamu i produkty pochodne